نتایج جستجو برای عبارت :

رونق گرفتن پخت خانگی رب گوجه فرنگی؛ گرانی تنها دلیل نیست!

بوی منحصربه‌فرد گوجه‌های پخته‌شده و رب‌های خانگی چند وقتی می‌شود که نوستالژی دهه ۶۰‌و قبل‌تر را به دل دهه ۹۰ و زندگی مدرن شهری آورده است. از کوچه‌های قدیمی و خانه‌های ویلایی حیاط‌دار حالا دو ماهی می‌شود که بوی رب خانگی را به راحتی می‌شود تشخیص داد. سرکار باشی، درگیر زندگی روزمره و کار سخت در یک فضای کاملا شهری و یک‌دفعه یک بو تو را به چند سال پیش ببرد وقتی با اعضای خانواده‌ات مشغول درست‌کردن رب خانگی بودی. اخیرا خانواده‌ها رو آورده
تزیین گوجه به شکل قلب را با استفاده و دقت به تصاویر زیر یاد گرفته و برای تزیین سالاد یا غذای خود استفاده نمایید. برای درست کردن این قلب های زیبا، از گوجه فرنگی های هم اندازه و هم شکل استفاده کنید. اگر گوجه فرنگی ها، بیضی شکل و بلند باشند، شکل قلب های گوجه فرنگی زیباتر و واقعی تر به نظر می رسند.
 
کافی است که از قسمت سر گوجه فرنگی، یک سوم یا یک چهارم گوجه را با زاویه 45 درجه، برش بزنید و دو بخش بزرگ دو گوجه فرنگی را به هم چسبانده و با خلال دندان آنها
روش خشک کردن گوجه فرنگی
پودر گوجه یکی از بهترین روش ها برای ذخیره گوجه ها برای فصول دیگر است و وقتی که گوجه ها تازه و در فصل خود هستند می توان مقدار زیادی از آنها را خرید و پودر گوجه درست کرد به این ترتیب دیگر خراب نمی شوند. پودر گوجه فرنگی خشک شده بسیار خوش طعم و فوق العاده مفید است که بخاطر استفاده چند گانه از آن است.
  
ادامه مطلب
گیاه گوجه مینیاتوری، این گوجه ها قطری حدود 2 یا 3 سانتی متر دارند و نسبت به گوجه فرنگی دیرتر فاسد می شوند.این گیاه را حتی میتوان در آپارتمان نیز پرورش داد. شما می توانید در بالکن آپارتمانتان آن را به راحتی پرورش دهید. این گوجه ها ظاهر زیبایی دارند و از طعم خوشایندی هم برخوردارند.
ادامه مطلب
آماده سازی گوجه فرنگی برای خشک کردن
گوجه‌ها را بشویید و خشک کنید. در صورت تمایل می‌توانید پوست گوجه‌ها را قبل از خشک کردن جدا کنید. برای اینکار ابتدا و انتهای گوجه دو برش به شکل بعلاوه ایجاد کنید، توجه داشته باشید عمق این برش‌ها نباید زیاد باشد و فقط پوست گوجه را برش بزنید. گوجه‌ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه داخل آب در حال جوش قرار دهید، سپس با استفاده از یک قاشق آن‌ها را خارج کرده و داخل مخلوط آب و یخ قرار دهید. با استفاده از این روش می‌توان
 
ترک اعتیاد و روش های درمان آن
اگر چه عوارض ثانویه اعتیاد در بین گروهی از معتادین كه به دلیل فقر و تنگدستی امكان تامین هزینه زندگی خود را ندارند ،سبب می شود كه برای خرج اعتیاد خود دست به هر كاری بزنند ، نسبت به سر و وضع و بهداشت فردی بی تفاوت شوند و در یك كلام مشمول تمام صفاتی كه جامعه به معتادان نسبت می دهد باشند اما این عمومیت ندارند و اكثریت معتادان را شامل نمی شود.
 رش ، او را به وادی خلاف سوق می دهد. خوشبختانه مدتی است كه در قوانین تجدید نظ
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است.
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانید خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی از
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
روش نگهداری کنسرو رب گوجه فرنگی در خانه
مصرفرب گوجه فرنگی، برای افرادی که به گوجه ­فرنگی حساسیت دارند، توصیه نمی­ گردد از مصرف کنسروهای تغییر رنگ و بو خودداری فرمایید رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید در داخل یخچال نگهداری شود یکی از اتفاقات طبیعی که برای این رب گوجه فرنگی می‌افتد کپک‌زدگی آن است که به خاطر شرایط نامطلوب نگهداری ایجاد می‌شود بنابراین برای جلوگیری از کپک‌زدگی رب گوجه فرنگی در یخچال دمای آن را به دمای ‌۴ درجه سانتیگراد
ترشی جز آن دسته از چاشنی های پرطرفدار در بین سفره های ایرانی ها است که با تنوع  در طعم و رنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد در این مطلب از پرشین وی ما طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی یا همان سالاد مشهدی را برای شما آماده کرده ایم
 
ترشی گوجه فرنگی
ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است که زمان خوردن آن فصل زمستان است. گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی است که خواص فراوانی دارد و با آن می توانید دو ترشی خوش طعم برای زمستان درست کنید.
دو ترشی خوش طعم
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است. 
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانید خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی ا
مادرم گوجه پلوهای جانداری درست میکند.گوجه ی رنده شده را با سیب زمینی های نگینی،برنج ایرانی، زیره و چند نوع ادویه ی هندی که از هند نیامدند قاطی میکند و توی قابلمه ای که شاید از جنگ جهانی اول برگشته است روی گاز بار میگذارد.زمان زیادی از آخرین گوجه پلوی بارگذاشته روی گاز سینجرمان میگذرد اما هنوز یادآوری بو و طعم دل انگیز بشقاب گوجه پلوی کنارِ پیاله ی ماستِ نعنا زده با پرهای گلِ محمدی خانه ی پدربزرگ رادارهای غممان را خاموش میکند.نمیدانم مادرشم
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
با   دورهمی همراه باشید
 
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون
فروش رب گوجه حلب  

فروش رب گوجه حلب و نیم حلب و 4/5 کیلوگرم
رب گوجه حلب شاپرک
وزن: 18 کیلوگرم خالص
دارای سیب سلامت
رب گوجه 4/5 کیلوگرم شاپرک
وزن: 4 کیلوگرم
بریکس: 27
دارای سیب سلامت
تاریخ انقضا: 1 سال 6 ماه پس از تولید
برای خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس: 

09138410007 توکلی

09918280074 ترمه باف
رب گوجه حلب نامزد در یزد, رب گوجه حلب شاپرک, رب گوجه حلب در یزد, رب حلب سدکیس, رب حلب شاپرک, رب حلب گوجه فرنگی در یزد, رب حلب 4 کیلوگرم در یزد, رب گوجه صفیر, رب
خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل
اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش
فصلی شناخته می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش هستید حتما این خورش را امتحان
کنید.
ادامه مطلب
با شروع ماه رمضان فعالیت کانال‌ها، گروه‌ها و وبلاگ‌های مذهبی به شدّت کم شده. به طوری که حتّی بعضی از کانال‌های خبری کلّا تعطیل کرده‌اند!
این یعنی ما هنوز نتونستیم فضای مجازی را به گونه بسازیم که در مسیر قرب باشد نه مانع آن! به طوری که با شدّت گرفتن فضای معنوی، فضای مجازی پس زده میشود!
پ.ن1: با این شرایط علمای قدیم که گوجه فرنگی را تحریم کرده بودند سرزنش نمی‌کنم!
پ.ن2: وقتی پوست گوجه رو می جوم، تمام تنم مور مور میشه! به شخصه مصرف گوجه رو به صورت
طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درس
خواص آب گوجه فرنگی برای سلامتی بسیار است. آب گوجه فرنگی، خاصیت ضد سرطانی دارد. همچنین برای کاهش فشار خون و کلسترول مفید است. برای تقویت مو، پوست، دندان و … هم میتوانید از آب گوجه فرنگی، استفاده کنید. تقویت بینایی یکی دیگر از فواید آب گوجه فرنگی است. در این بخش از مجله پزشکی آسان طب مهمترین خواص آب گوجه فرنگی را به شما معرفی می کنیم.

ادامه مطلب
لوبیا سبز
قارچ
گوجه‌فرنگی
سیب‌زمینی سرخ کرده
پیاز
رب‌گوجه
نمک. فلفل. زردچوبه. پودر لیمو عمانی
ابتدا لوبیا رو شسته، برش میدیم، و با مقداری آب میذاریم تا پخته بشه.
لوبیای پخته شده رو جدا میکنیم، آبش رو هم جدا نگه میداریم.
پیاز رو سرخ میکنیم و بعد گوجه و قارچ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
وقتی که قارچ سرخ شد و گوجه‌فرنگی هم پخته شد، لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم.
یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم.
ادویه‌ها رو هم اضافه میکنیم.
وقتی رب
   زمانی  تولید رونق پیدا می کند که کار در راس و ملاک باشد. تا زمانی که به تولید کننده به چشم جهاد گر نگاه شود هیچگاه تولید رونق پیدا نمی کند. زمانی رونق به تولید باز می گردد که به جای برخورد با افرادی که نظم بازار را بر هم میزنند به افراد دور و بر مان که با سیاست های غلط سعی در انجام کار هستند توجه و آنها را محاکمه کنیم.
 
   دکتر هاشم اورعی- استاد دانشگاه صنعتی شریف-رئیس انجمن علمی انرژی بادی ایران:
رونق تولید چیزی نیست که با نام گذاری به دست بیا
در زمان های قدیم مردم جهت تامین رب گوجه فرنگی سالانه ، خود شان در خانه رب گوجه فرنگی را طبخ میدادند ،تا اینکه با افزایش رشد جمعیت و آپارتمان نشینی کارخانه ها تصمیم به تهیه رب گوجه فرنگی صنعتی گرفتند که در حال حاضر کارخانه آرین گلدشت فارس یکی از تولید کننده بهترین محصولات در خاور میانه میباشد (آدرس کیلومتر ۴۰ جاده شیراز -اصفهان ) در حال عرضه محصولا میباشد
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
  با برسی بیشتر کشور های پیشرفته متوجه میشویم با استفاده از اقتصاد مقاومتی به رونق تولید دست یافته اند. در واقع دولت مردان و مردم آن کشور ها به این مهم دست یافته اند که با حمایت از کالای داخلی و اقتصاد مقاومتی می توان به رونق تولید رسید.
  با خریدن از کالای داخلی و نه به کالا خارجی کاری است که شهروندان میتوانند به رونق تولید دست یابند.
ادامه مطلب
بازار شیراز دیدن دارد؛ شهری که در گذشته های دور یکی از مراکز مهم مبادلات کالا بین بازرگانان هندی و عربی با ایرانیان بوده است. نزدیکی به بنادر جنوبی و قرار گرفتن در مسیر کاروان هایی که از شرق به غرب یا از شمال به جنوب می رفتند، موجب رشد و رونق کسب و کار تجارت در این شهر شد. انتخاب این شهر به عنوان پایتخت در دوره زندیه، رونق این بازار را بیشتر از پیش کرد. روند این تجارت پر رونق تا امروز هم ادامه داشته است.

ادامه مطلب
دمی گوجه با سیب زمینی#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش
تراکنش بر روی دستور                                                                    
1 نفر این دستور را درست کردند
مواد لازم۳ نفر
۲ عدد پیاز نگینی
دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون 
۲ عدد گوجه پوست گرفته
۱۰ گرم کره
۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد سیب زمینی کوچک
مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل
مراحل۱ سا
فروش رب گوجه حلب  

فروش رب گوجه حلب و نیم حلب و 4/5 کیلوگرم
رب گوجه حلب شاپرک
وزن: 18 کیلوگرم خالص
دارای سیب سلامت
رب گوجه 4/5 کیلوگرم شاپرک
وزن: 4 کیلوگرم
بریکس: 27
دارای سیب سلامت
تاریخ انقضا: 1 سال 6 ماه پس از تولید
برای خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس: 
 
09138420007 بهمنی
رب گوجه حلب نامزد در یزد, رب گوجه حلب شاپرک, رب گوجه حلب در یزد, رب حلب سدکیس, رب حلب شاپرک, رب حلب گوجه فرنگی در یزد, رب حلب 4 کیلوگرم در یزد, رب گوجه صفیر, رب گوجه حلب یزد, رب
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.
مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو

گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم

برنج :یک کیلو

رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخ
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
آفتاب یزد گزارش می‌دهدفضای مجازی کلید اصلی رونق تولیدصفحه یک - تاریخ: ۲۶-۰۱-۱۳۹۸, ۰۹:۰۱آفتاب
یزد- گروه اجتماعی: سال 98 که تنها یک ماه از شروع آن می‌گذرد بنا به
سخنان مقام معظم رهبری سال رونق تولید نامگذاری شده است و همین امر میزان
توجه سیاست‌ها‌ی داخلی به مسئله اشتغال و مشکلات اقتصادی را نشان می‌دهد،
وقتی از رونق تولید حرف می‌زنیم ناخودآگاه به یاد استارت آپ‌ها‌یی می‌افتیم
که این روزها به مدد فضای مجازی رشد قابل توجهی داشته‌اند. خیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
پایگاه رسانه ای رونق تولید از امروز یعنی بیستم مهرماه 98 شروع به فعالیت می نماید.
محوریت وبلاگ مبتنی بر مسائل مرتبط با رونق تولید ، شیوه ها ، راهکارها و موانع آن و ... می باشد .
امیدواریم محتوای وبلاگ مورد استفاده شما واقع گردد.
 
با تشکر / مدیریت پایگاه رسانه ای رونق تولید
دمی گوجه با سیب زمینی#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش
تراکنش بر روی دستور                                                                    
1 نفر این دستور را درست کردند
مواد لازم۳ نفر
۲ عدد پیاز نگینی
دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون 
۲ عدد گوجه پوست گرفته
۱۰ گرم کره
۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد سیب زمینی کوچک
مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل
مراحل۱ سا
ارزش عقل
ثقة الاسلام کلینی رضوان الله علیه روایت کرده است:
۲٤- علی بن محمد، عن سهل بن زیاد، عن إسماعیل بن مهران، عن بعض رجاله، عن أبی عبد الله علیه السلام قال: العقل دلیل المؤمن.
امام صادق علیه السلام فرمودند: عقل، راهنمای مومن است!
الکافی، تالیف ثقة الاسلام کلینی، جلد ۱، صفحه ۲۵، حدیث ۲۴، چاپ دار الکتب الاسلامیة
مواد لازم:
گل کلم :3 لیوان خرد کرده
هویج :2  لیوان خرد کرده
 کرفس :2 لیوان خرد کرده
 سیر :5، 6 حبه
 گوجه فرنگی:2 تا 3کیلو
 فلفل سبز تند:5 ، 6 عدد
 سرکه سفید :1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه
 نمک و زرد چوبه :1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه
 
ادامه مطلب
طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی
استانبولی پلو را شاید خود شما به خوبی درست کنید اما یک سری نکات بسیار خوشمزه و جا افتاده برای استانبولی پلو وجود دارد که شما از آن ها بی خبرید.
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما 
این پاورپوینت در 20اسلاید به شکل کاملاً منحصر به فرد طراحی شده است در این پاورپوینت مطالبی از معنی رونق،تولید ملی،الزام ها، اندوخته ها و فواید رونق تولید کشور،رونق تولید و حمایت از کالا ایرانی،یکی
از مهم ترین راه های رونق تولید داخلی مبارزه با قاچاق است و سایر مطالب
مفید و ارزنده در مورد رونق تولید در این پاورپوینت درج شده است که امید
واریم رضایت شما عزیزان را جلب نماید

جهت دانلود فایل کلیک کنید
عصر شهروند | رب گوجه‌فرنگی آماده بر خلاف ظاهر خوش رنگی که برای غذاهای ما ایرانیان ایجاد می‌کند، مضراتی برای بدن دارد.

به علت جوشیدن زیاد، تمام آنزیم‌ها و ویتامین‌های مفید گوجه از بین
رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل می‌شود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.
به علت اسیدی بودن گوجه‌فرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه می‌آورد.
در رب‌های کارخانه‌ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهد
پیام نوروزی رهبری ایران رونق تولید را مورد توجه قرار می‌دهد. این سخن البته به عنوان یک راه حل مطرح نیست. این که تولید باید رونق بگیرد بیشتر یک مسئله است که باید به راه حل آن پرداخته شود. احتمالا رهبری هم این مورد را به عنوان مسئله طرح کرده‌اند و نه راه حل. اما به هر حال این سخن سخن تازه‌ای هم نیست که مختص امسال یا سال قبل و سال دیگر باشد. معیار تولید ملی یکی از معیار‌های کهن و مقبول همگان اقتصاد است.
تولید دکمه‌ای ندارد که کسانی که مخاطب حرف ر
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم

ادامه مطلب
 
گاهی آدم دلش میخواد حافظه اش از بعضی خاطره ها پاک شه
هیچ اثری نمونه ازشون ...
سر هیچ چهارراه و بی راه و بن بستی هم دوباره بهشون برنخوره ...
 
 
+ امروز دیدم بوته گوجه ای که خودرو توی گلدون مرجانم درومده بوده، چنتا گوجه سبز کوچولوش، قرمز و خوشگل شده. خوشحال شدم.
 
+ می شود تو برای دل ما "فالله خیر حافظا" بخوانی؟ 
 
 
تنها پادتن تنهایی،در آغوش گرفتن تنهایی است.تنها پادتن ترسدر آغوش گرفتن ترس است.و تنها راه رهایی از رنج،روبرو شدن با آن و پذیرفتن آن.تا زمانی که از عمیق‌ترین دردهایت فرار کنی،التیام نخواهی یافت...دنیا جای رنج است اما جای رنجیدن نیست و امید بدون خوش‌بینی تنها راه زنده ماندن در این سیاره است..
چند روش برای درست کردن استانبولی پلو
استانبولی‌پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است.طرز تهیه این غذا در دوره قاجار از ترکیه به ایران وارد شد.
گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
برنج :یک کیلو
رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی:سه کیلو
پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن :100 تا 150گرم
نمک و فلفل :به مقدار کافی

ادامه مطلب
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی پلاستیکی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی پلاستیکی کاشی ، نبشی بسته بندی گیلاس


تولیدات گوجه فرنگی و صادرات آن از دیر باز در کشور ما مورد توجه تولید کنندگان عزیز بوده است.
ارسال و بسته بندی گوجه فرنگی مستلزم بسته هایی محکم  و پالت بندی قوی بوده که محصول به خوبی تا بازار و یا تا گمرک و نهایتا بازار مقصد به خوبی تازه و سرسبز بماند. از این رو شرکت تی تاک اقدام به تولی
این مقدار موادى که گفته شده براى دو کیلو گوجه ، دو کیلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو کیلو بادمجون سیاه ✅مواد لازمسبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شوید،نعناع،ریحون بنفش کرفس از نوع سبزیش :یک کیلو که شوید و جعفریش بیشتر باشههویج :3 عددسیر :1 بوتهفلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گیژله بیبار)3 عددگوجه فرنگى سفت :2 کیلو
ادامه مطلب
گوجه فرنگی منبع اصلی لیکوپن، یک آنتی اکسیدان است که به میوه آن رنگی زنده می دهد.لیکوپن همچنین حاوی ترکیبات گیاهی مختلف دیگری از جمله بتاکاروتن، ناریژنین و اسید کلروژنیک است.بتا-کاتوتن رنگدانه ای به رنگ نارنجی قرمز است که به گیاهان رنگ می بخشد و به ویتامین A تبدیل می شود که برای داشتن پوست سالم و سیستم ایمنی بدن ما بسیار مفید است.  گوجه فرنگی همچنین سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامینC، پتاسیم، فولات و ویتامین K است.از آنجا که گوجه فرنگی سرشا
خانه مادربزرگ شعبه دیگری ندارد *_*
یه خونه با حیاط برزگ که دو ضلعش باغچه است و ضلع سوم یه باغیه برای خودش! پر از هلی گوجه و تره و جعفری و چغندر و لوبیا سبز و درخت گردو و گل با یه لونه مرغ که یه خروس بی خاصیت داره که علی رغم داشتن هیکل نتونست خروس دایی رو که نصفش بود شکست بده به نظرم بین مرغا مونده زن زلیل شده :/
اینم رونمایی گوجه ماهی:    
تازه از تخم اومده بیرون :دی
الان که این پستو ارسال می کنم دارن اسید می پاشن روش (تو معدمه)
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
مواد لازم:
گوجه فرنگی نیم کیلو پیاز 1 عدد تخم مرغ 3 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد روغن مایع به مقدار لازم نمک و زردچوبه به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم
املت گوجه فرنگی یکی از دوست داشتنی ترین و ساده ترین غذاهاییه که بین ما ایرانی ها محبوبیت خاصی داره. املت هم میتونه یه صبحونه دلچسب باشه، هم عصرونه و حتی یه شام سبک. محاله هر کدوم از ما یک عالمه خاطره ی خوش با این غذا نداشته باشیم. مطمئن هستم اگه همین الان یکم فکر کنین کلی خاط
طرز تهیه و نکات طلایی املت خوشمزه با رب یا گوجه‌فرنگی
املت گوجه‌فرنگی از آن‌دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند املت گوجه‌فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی‌ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می‌خواهید یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوشمزه با طعم املت‌های رستورانی و کافه‌ه
امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امسال است؛ لذا من شعار را امسال
این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیدا
کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءاللّه این معنا به صورت چشمگیری در کشور
محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءاللّه حلّ مشکل اقتصادی
راه بیفتد.
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
مواد اولیه : برای 8 نفرسینه مرغ 8 عدد (بدون پوست و استخوان)سرکه 2 قاشق غذاخوریروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریرزماری 2 قاشق چای خوری (خرد شده)سیر 2 حبه (خرد شده)پیاز 2 عدد (پیاز قرمز) - خرد شدهنان فرانسوی 8 عدد (از وسط نصف شده)نمک به مقدار لازمگوجه فرنگی 4 عدد (ورقه شده)کاهو به مقدار لازمفلفل سیاه به مقدار لازم
ادامه مطلب
در هر سال رئیس جمهور یک شعاری با توجه بر اوضاع کشور میگذارد ک امسال شعار ما:رونق تولید است.
رونق تولید یعنی چه؟
رونق تولید در کل به معنی اهتمام دستگاه قضا به برخورد به ویژه خواری.اقازادگی.سوءاستفادهایی که توسط برخی از صاحبان قدرت یا وابستگان آنها در جهت تاراج ثروت های ملی و بیت المال مسلمین انجام میگردد و موجب برهم خوردن بازار و رقابت صحیح میشود
ادامه مطلب
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم
 
ادامه مطلب
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
میپرسه: "میوه میخوره؟" سرمو تکون میدم میگم: "یه دونه پرتقال و چند تا دونه گوجه سبز." چند تا میوه میذاره تو ظرف و میاد. یه گریپفروت رو نصف میکنه و میگیره سمتم. رو مودش نیستم اما میوه ای نیست که تنهایی از پسش بر بیام پس جایگزین پرقالم میکنمش... هنوز با نصف گریپفروته درگیرم که نصف اناری که از خیلی وقت قبل تو یخچال بوده و امروز شانس اینو داشته که بالاخره شکسته بشه رو سمتم دراز میکنه.... اما من... فقط یه پرتقال فسقلی و چند تا دونه گوجه سبز میخواستم! از میوه
-----------------------------------------------------------------
همیشه فکر میکردم رونق تولید یعنی اینکه حتماً باید یه محصول صنعتی ایجاد بشهولی با مطالعه و بررسی یه کشور پیشرفته متوجه شدم لزوماً رونق تولید این نیستبلکه توسعه امر گردشگری هم میتونه به رونق تولید ناخالص ملی کمک کنهبعنوان مثال ، سهم درآمد فرانسه از توسعه گردشگری ١٥ درصد تولید ناخالص ملیش هستو سهم ایران تنها ٧ درصدهضمن اینکه بهبود کیفیت این موضوع هم خودش موضوعیت داره و میتونه این سهم رو افزایش بدهباماگرد
دلمه را می‌شود به شکل‌های متفاوتی درست کرد و به این سبک از غذا می‌شود خلاق‌تر نگاه کرد و با انواع سبزیجات مختلف مثل بادنجان، فلفل دلمه‌ای، کلم، گوجه و پیاز دلمه درست کرد. دلمه‌هایی با طعم‌های مختلف و جذاب‌تر از برگ مو. یکی از این غذاها، طبخ دلمه با سبزیجاتی مانند بادمجان، پیاز، گوجه و حتی کدو و فلفل دلمه‌ای است.
مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:
بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
رو
‏وزیرکشاورزى در جواب به گرانى گوشت و مرغ گفته برید دعا کنید که هست!
قرار بود اووووووونچنان رونق اقتصادى ایجاد کنه که به یارانه احتیاجى نداشته باشیم
 حالا باید دعا کنیم که خدایا شکرت که با یارانه مون میتونیم نیم کیلو گوشت بخریم!!
  در خصوص مفاهیمی مانند رونق تولید نمی‌توان بصورت یک بعدی به موضوع پرداخت، بدین معنی که نمی‌توان رونق تولید را صرفا با نگاه اقتصادی بررسی نمود، زیرا این رونق در بستر جامعه و به دست افراد جامعه باید اتفاق بیافتد، بنابراین عوامل اجتماعی و فرهنگی نیز به آن وارد است.
  اقتصاد در سراسر جهان معنی و مفهومی دارد.تا جایی که در برخی موارد زندگی را جز، فعالیت اقتصادی نمی‌بینند و اقتصاد را جز، کسب منفعت مادی معنی نمی‌کنند ولی در خصوص کشور ما قضیه مت
افزایش محصول گوجه اسد آباد
سقراط بیرنگ از برنامه ریزی برداشت شصت هزار تن گوجه فرنگی در مزارع اسد آباد صحبت کرد.
طبق گزارش ایسنا با مدیر جهاد کشاورزی اسد آباد در همدان ، اعلام شد: در سال جاریهزار و سیصد هکتار از اراضی مزرعه ها در اسدآباد متعلق به کشت گوجه فرنگی میباشد که احتمال میرود بالاتر از شصت هزار تن گوجه فرنگی برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی اسد آباد گفت در طی فروش این محصول با کشاورزان اسدآبادی مشکلی پیش نیامده است و با شروع فصل برداشت گو
​​​​​
  فواید مصرف گوجه سبز در دوران بارداری و شیردهی
مصرف گوجه سبز در بارداری بسیار اشتها آور است و این میوه سرشار از ویتامین B و برای مادران باردار
و شیرده که دجار استرس و افسردگی هستند بسیار مفید است.
گوجه سبز سرشار از انواع آنتی اکسیدان (مواد جلوگیری کننده از تشکیل رادیکال‌های آزاد در بدن مادر
دفع سموم بدن شده و از استرس اکسیداتیو در بدن مادر جلوگیری کرده و خطر آسیب سلولی به
مادر و جنین داخل رحم آنها را کاهش می دهد) مانند اسیدسیتریک و
درمان تبخال:
آنتی اکسیدان های موجود در گوجه فرنگی برای تحریک بازسازی سلولی در مناطقی که تحت تاثیر زخم تبخال هستند، ایده آل است. مصرف گوجه فرنگی سرعت رشد میکروارگانیسم ها را کاهش می دهد. کمی از رنده شده گوجه فرنگی را برای ۳۰ دقیقه روی تبخال قرار دهید و این کار را روزی دو بار تکرار کنید.
زخم های سرد ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس بیشتر به صورت تاول روی لب ها و لبه های بیرونی دهان خود را نشان می دهند.

ادامه مطلب
 
آبگوشت معمولاً با گوشت گوسفند، نخود، لوبیا سفید، پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، زردچوبه و ... تهیه می شود. این غذای سنتی در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آبگوشت را به شما آموزش دهیم پس فرصت را از دست نداده و تا انتها همراه ما باشید.
مواد لازم
500 گرم گوشت آبگوشتی
1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
2 عدد پیاز
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه مقدار لازم
2 عدد گوجه فرنگی
2 الی 3 عدد سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دست
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم

ادامه مطلب
طرح به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۸؛ رونق تولید
 
 تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی میتواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امسال است؛ لذا من شعار را امسال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیدا کند. 
این تو بودی کز ازل خواندی به من درس وفا را
این تو بودی کاشنا کردی به دل این مبتلا را
من که این حاشا نکردم از غمت پروا نکردم
دین من دنیای من از عشق جاویدان تو رونق گرفته
سوز من سودای من از نور بی پایان تو رونق گرفته
شکیلا آشفته حالی میخونه و من به این فکر میکنم که آدم نباید همه ی تخم مرغ هاش رو تو یه سبد بگذاره. کاش فقط یک نفر بودی.
صادر کننده گوجه فرنگی ایران به روسیه محصولات را با بهترین سطح کیفی به فروش می گذارد تا بتواند متقاضیان بیشتری را مجذوب نماید. این سبزی قرمز رنگ در بسته بندی های مختلفی در بازار ها ارائه می شود.گوجه فرنگی از جمله سزیجات است که بسیار آبدار و خوشمزه می باشد. این محصول را به این سبب جز سبزیجات می گویند چون هسته ندارد اما بیشتر عنوان میوه هم به آن نسبت می دهند.
انواع گوجه فرنگی در ایران
گوجه فرنگی میوه ای قرمز رنگ است که به دو صورت قابل خوردن می باش
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم

ادامه مطلب
گوجه فرنگی یکی از سودآورترین محصولات کشاورزی است و به دلایل گوناگون کشت آن برای کشاورزان به صرفه است. برای مثال این محصول از بازار فروش خوبی برخوردار است و در غذاهای مختلف به صورت تازه و یا سس و رب استفاده می شود. به همین خاطر واریته‌هایی که در کشت گوجه فرنگی در نظر گرفته می شود به طور کامل با شرایط و نوع مصرف گوجه فرنگی مطابقت دارد. همچنین کشت گوجه فرنگی برای کسانی که به دنبال برداشت محصول در چهار فصل سال هستند گزینه مناسبی است. کشت گوجه فر
 
  مهم ترین مسئله در اقتصاد ، مسئله تولید است اگر تولید اصلاح شود اقتصاد رشد می کند. جامعه اسلامی باید به صورتی باشد که به کشوری متکی نبود و اگر هم بود بسیار جزئی. باید سیستم وام به بنگاه های اقتصادی اصلاح شود در غیر این صورت تولید رونق پیدا نمی کند.
  یکی از دلایلی که اقتصاد را متزلزل میکند قاچاق و واردات نادرست است که از نظر بنده واردات نادرست بیشترین ضربه را به کشور میزند و کمر اقتصاد را خم میکند.
  برای حمایت از کالا ایرانی که نتیجه اش رون
ترشی انبهمواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت و سبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سیر 2 حبه
سرکه 1 لیوان
زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
سیاهدانه به میزار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ترشی انبه
این ترشی با مواد ساده ای درست میشود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است در ابتدای گوجه ها را از پوست جدا کرده و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذار
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با ارزیابی مشکلات اقتصادی کشور و استفاده از نظر کارشناسان سال ۹۸ را به نام «رونق تولید» نامگذاری کردند. نوجوان خامنه‌ای ابعاد مختلفی را که رهبر انقلاب درباره رونق تولید در پیام نوروزی و بیانات در حرم مطهر رضوی مطرح کردند در این اطلاع‌نگاشت منتشر می‌کند.
           
Rojintaak Tomato Paste 800gr
⭐⭐⭐⭐⭐
ویژگی های محصول:
محدوده وزن: بیشتر از 500 گرم
در آسان باز شو: دارد
خرید با تخفیف ویژه رب گوجه فرنگی روژین تاک مقدار 800 گرم
Rojintaak Tomato Paste 800gr
دسته بندی محصول :
#خوردنی_و_آشامیدنی
برای خرید با تخفیف ویژه رب گوجه فرنگی روژین تاک مقدار 800 گرم
Rojintaak Tomato Paste 800gr یا دیدن جزئیات بیشتر بر روی لینک زیر یا بر روی عنوان محصول کلیک کنید.رب گوج
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی گیلاس، خرید نبشی پلاستیکی ، فروش نبشی پلاستیکی در تهران ، نبشی کارتنی ، نبشی مقوایی
بسته بندی گوجه های صادراتی  نیازمند بسته بندی محکم با تکان خوردن های کم و می باشد. نبشی پلاستیکی تی تاک مناسب برای بسته بندی گوجه صادراتی تولید شده اند.
تلفن تماس- مهندس نکیسا 
09120578916
09137028196
سامانه پیامکی پاسخگویی 
09356970259
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی گیلاس، خرید نبشی پلاستیکی ، فروش نبشی پلاستیکی در تهران ، نبشی کارتنی ، نبشی مقوایی
بسته بندی گوجه های صادراتی  نیازمند بسته بندی محکم با تکان خوردن های کم و می باشد. نبشی پلاستیکی تی تاک مناسب برای بسته بندی گوجه صادراتی تولید شده اند.
تلفن تماس- مهندس نکیسا 
09120578916
09137028196
سامانه پیامکی پاسخگویی 
09356970259
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
 

ادامه مطلب
 
 
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
سالاد یکی از محبوب ترین پیش غذا ها در سراسر جهان محسوب می شود که از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه شده و برای تزیین آن از انواع سس استفاده می شود، سالاد گوجه فرنگی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع سالاد هاست.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سالاد فصل مجلسی با گوجه فرنگی و پیاز مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران را برای شما ارائه کرده ایم.

ادامه مطلب
مواد لازم برای 4 نفر
1 بسته پاستا پنه
3 حبه سیر رنده شده
1 عدد پیاز خرد شده
 400 گرم گوشت چرخ‌کرده
400 گرم میگوی ریز
1 پیمانه سس گوجه‌فرنگی
4 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
2  /1 1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
2 /1 پیمانه پنیر پارمسان
2 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم روغن

ادامه مطلب
مواد لازم برای 4 نفر 
1 بسته پاستا پنه
3 حبه سیر رنده شده
1 عدد پیاز خرد شده
 400 گرم گوشت چرخ‌کرده
400 گرم میگوی ریز
1 پیمانه سس گوجه‌فرنگی
4 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
2  /1 1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
2 /1 پیمانه پنیر پارمسان
2 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم روغن

ادامه مطلب
استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
موضوع : استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی ( فایل word قابل ویرایش ) تعداد صفحات : 14 فهرست استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی شرح استقرارسیستمHACCP درتولید کنسرو رب گوجه فرنگی تشکیل تیم اطلاعات محصول گروه مصرف کننده رسم نمودار جریان کارمواد ، نقشه موقعیت واستقرار تجهیزات فهرست کردن تمام خطرات بالقؤه مربوط به هرمرحله ،تجزیه وتحلیل خطرات ، تعیین تعیین نقاط کنترل بحرانی(اصل2) ،تعیین حدودبحرانی(اصل3)،برقرار
 
استانبولی پلو یکی از غذاهای ساده‌ و خوشمزه‌ای است که با کمترین مواد لازم می‌توانید آن را در خانه برای ناهار یا شام آماده کنید.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
700 گرم گوجه فرنگی
3 قاشق سوپخوری پیاز داغ
4 عدد فلفل سبز
رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن
4 عدد سیب زمینی متوسط
دستور العمل‌
برنج را بشویید و خیس کنید.
گوجه فرنگی‌ها را بشویید و با غذاساز له کرده یا رنده کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
در قابلمه روغن بریزید و زردچو
هرگاه لفظ عامیانه شود از لطافت و رونق شعر و کلام ادبی می کاهد ؛ زیرا لفظ چون جامه کسوتی است که اندام معنی با آن پوشیده می شود و هر قدر جامه زیبا تر باشد بر برازندگی و لطافت و رونق معنی افزوده می شود و به همین سبب شاعران و نویسندگان در تمام ادوار کوشیده اند که این کسوت (‌ لفظ ) متناسب با اندام ( معنی ) باشد .
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی گیلاس، خرید نبشی پلاستیکی ، فروش نبشی پلاستیکی در تهران ، نبشی کارتنی ، نبشی مقوایی
بسته بندی گوجه های صادراتی  نیازمند بسته بندی محکم با تکان خوردن های کم و می باشد. نبشی پلاستیکی تی تاک مناسب برای بسته بندی گوجه صادراتی تولید شده اند.
تلفن تماس- مهندس نکیسا 
09120578916
09137028196
سامانه پیامکی پاسخگویی 
09356970259
بارش مطلوب باران باعث رونق پسته #زرند شد
فرماندار زرند : میزان بارندگی‌ها در شهرستان زرند در سال جاری افزایش قابل‌توجه دارد و باغ‌ها به‌خصوص در بخش تولید پسته در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارند.
حبیب‌الله خنجری افزود: در این شهرستان ۴۰ هزار هکتار باغ پسته وجود دارد که ۳۷ هزار هکتار از این باغ‌ها بارور هستند و پیش‌بینی ما برداشت ۲۲ تن پسته در مجموع باغ‌های شهرستان است.
وی تصریح کرد: وضعیت باغ‌ها با نظارت جدی کارشناسان جهاد کشاورزی مطلوب ا
۱- ابتدا گوجه ها را بشویید و صبر کنید تا آب بیندازد.  در حین شستن اگر گوجه ها خرابی یا کپک زدگی دارند آنها را تمیز کنید.۲- گوجه ها را به ۳ الی ۴ قسمت برش بزنید.۳- آنها را در قابلمه بریزید نسبت به مقدار گوجه ها تقریباً به ازای هر دو الی 3 کیلو گوجه، یک قاشق غذا خوری روی گوجه ها نمک بپاشید.  نمک کمک می کند گوجه حین جوشیدن آب بیندازد و باعث ماندگاری و جلوگیری از خراب شدن رب گوجه می شود.نکته: بهتر است از قابلمه روحی برای تهیه رب گوجه استفاده کنید. قابلمه
طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درس
 
✍ مواد لازم:لوبیا سفید یک لیوانگوشت خورشتی  ۵۰۰ گرمپیاز یک عدد بزرگگوجه فرنگی متوسط ۲ عددرب گوجه فرنگی دو.ق.غفلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک
طرز تهیه:پیازو نگینی خرد کنید و تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه( زرد چوبه،پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشنگوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی ر
مواد لازم برای 4 نفر
1 بسته پاستا پنه
3 حبه سیر رنده شده
1 عدد پیاز خرد شده
 400 گرم گوشت چرخ‌کرده
400 گرم میگوی ریز
1 پیمانه سس گوجه‌فرنگی
4 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
2  /1 1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
2 /1 پیمانه پنیر پارمسان
2 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم روغن

ادامه مطلب
مواد لازم خورش قیمه بادمجان :بادمجان قلمی  6 عدد      
پیاز متوسط 2 عددرب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری  
گوشت گردن گوساله  600 گرمنمک به میزان لازم  
سیر  4 حبهروغن برای طبخ و سرخ کردن  
غوره عسگری  نصف پیمانه                      ادویه مخصوص   1 قاشق غذاخوری  
گوجه فرنگی  3 عدد

ادامه مطلب
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم
 
املت با رب (قهوه خانه ای)
 
 
طرز تهیه املت با رب :
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه ف
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی پلاستیکی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی پلاستیکی کاشی ، نبشی بسته بندی گیلاس

تولیدات گوجه فرنگی و صادرات آن از دیر باز در کشور ما مورد توجه تولید کنندگان عزیز بوده است.
ارسال و بسته بندی گوجه فرنگی مستلزم بسته هایی محکم  و پالت بندی قوی بوده که محصول به خوبی تا بازار و یا تا گمرک و نهایتا بازار مقصد به خوبی تازه و سرسبز بماند. از این رو شرکت تی تاک اقدام به تولید
چه کسانی نباید گوجه سبز بخورن ؟
کد مطلب : 67124زمان مطالعه : 3 دقیقه
گوجه سبز یکی از میوه های پرطرفدار در فصل بهار به شمار میرود که برخی از افراد باید در خوردن آن مراقب باشند تا مشکلی برایشان ایجاد نشود.خوردن گوجه سبز برای چه افرادی ضرر دارد؟
گوجه سبز را کمتر کسی دوست ندارد . این میوه ترش مزه و آبدار خواص بسیاری دارد اما برخی از افراد نباید آن را استفاده کنند ، چرا که در صورت خوردن گوجه سبز دچار مشکلاتی خواهند شد ، مصرف گوجه سبز حتی محدودیت سنی
موافقین بخش آشپزیم رو دوباره راه بندازم؟؟؟ 
همونجور که میدونین من فرصت زیادی برای آشپزی ندارم ! برای همین اگر دنبال غذاهای سریع السیرین بخش آشپزی من به دردتون میخوره ! 
غذای امروزمون که نهایتا ازتون نیم ساعت وقت ببره : 
پاستا(ماکارونی) فیله مرغ و گوجه فرنگی !!! 
مواد لازم :
۱)فیله مرغ یا سینه مرغ خرد شده 
۲)ماکارونی 
۳)رب گوجه فرنگی 
۴)گوجه فرنگی 
۵)پیاز
۶)سیر
۷)نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن ! 
+همزمان که پیازتون رو میریزین تو تابه ، و تفت میدین ، ق
گوشت چرخ شده
قارچ
پیاز
رب گوجه
زردچوبه
نمک و فلفل و پودر سیر و پودر لیمو
نان تست
پیازها رو ریز خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد رب گوجه و زردچوبه رو اضافه میکنیم.
یه تفت کوچولو میدیم و گوشت رو اضافه میکنیم. ادویه رو میریزیم.
میذاریم قشنگ سرخ بشه.
ساندویچ‌ساز رو روشن میکنیم. کره یا روغن رو با قلمو روی ظرفش میزنیم.
داغ که شد، مواد رو روی نون تست ریخته و به مدت دو تا سه دقیقه توی ساندویچ ساز نگه میداریم.
نکات:
۱. برای مواد میانی میشه از هر نوع ترکیبی اس
 
املت خوراکی است که ماده اصلی آن تخم‌مرغ است. برای تهیه املت در ماهی‌تابه روغن یا کره و رب گوجه یا گوجه فرنگی می‌ریزند.
مواد لازم
6 عدد تخم مرغ
6 قاشق سوپ خوری شیر
2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
6 قاشق غذاخوری روغن
نمک و فلفل
دستور العمل‌
ابتدا تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و با چنگال می‌زنیم تا کاملا کف کند.
کمی نمک، فلفل و 6 قاشق سوپ خوری شیر را به مخلوط تخم مرغ هم‌زده شده اضافه کرده و به هم می‌زنیم.
 سپس تابه
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
مواد لازم:
۳۰۰ گرم لوبیا سبز
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی قیمه ای خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
روغن به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز مقداری
آبلیمو به میزان لازم
۲ ق س گوجه فرنگی

ادامه مطلب
نهی از اعتماد بیجا حتی به نزدیک‌ترین افراد
ثقة الاسلام کلینی و ابن شعبه حرانی رضوان الله علیهما روایت کرده‌اند:
محمد بن یحیى، عن أحمد بن محمد، عن علی بن إسماعیل، عن عبد الله بن واصل، عن عبد الله بن سنان قال: قال أبو عبد الله علیه السلام: لا تثق بأخیك كل الثقة فإن صرعة الاسترسال لن تستقال.
امام صادق علیه السلام فرمودند: حتی به برادرت اعتماد كامل و تمام (بدون ملاحضه) مكن؛ زیرا زمین خوردن ناشی از اطمینان كردن، قابل جبران نیست.
الکافی، تالیف ثقة
مواد لازم :گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۳ عدد بزرگتخم مرغ همزده ۴ عددپیاز نگینی یک عدد متوسطنصف فلفل دلمه ای نگینیرب گوجه فرنگی ۱ قاشق غداخورینمک ۱ قاشق مرباخوریفلفل سیاه ۱ قاشق چایخوریپنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوریزیتون سبز یا سیاه به مقدار لازم (میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید)
ادامه مطلب
 
(رونق تولید )که به‌عنوان نام و شعار سال ۱۳۹۸ تعیین شده است، در موضوع و منظومه اقتصاد مقاومتی اهمیت ویژه‌ای دارد. رونق تولید به این معناست که منابع مالی، سرمایه‌های عظیم داخلی، نیروی کار، کارگاه‌های کوچک و بزرگ و کارخانه‌های صنعتی با تکیه بر منابع سرشار داخلی ازجمله نیروی جوان و متخصص انسانی به‌گونه‌ای مدیریت شوند که جای‌جای میهن پهناور اسلامی صحنه جنب و جوش و تولید انواع کالاهای مورد نیاز شود. رونق تولید نه‌ فقط نیازهای فوری را پا
ترکیب خورش ترش واش با گوجه و بادمجان عالی می شود. این خورش از غذاهای مخصوص گیلان می باشد.
 
مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

 پیاز متوسط
1 عدد

 سیر رنده شده
2 حبه 

 مرغ
4 تکه 

 رب انار
یک قاشق چایخوری 

 سبزی ترش واش
500 گرم 

 نمک و فلفل
 به مقدار لازم

 زردچوبه
 به مقدار لازم

 بادمجان متوسط
 3 عدد

گوجه فرنگی
2 عدد


ادامه مطلب
استانبولی، یکی از آسان‌ ترین و در عین حال محبوب‌ ترین غذاهای سفره‌‌ های ایرانی استبا اینکه غذای ساده و کم خرجی محسوب می شود، اما طرفداران زیادی داردطرز تهیه استانبولی ساده را در ادامه ببینید.
مواد لازم
۴ پیمانه برنج یک
عدد پیاز ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده ۳ قاشق
غذاخوری رب گوجه فرنگی روغن , نمک و فلفل به میزان لازم یک قاشق غذاخوری زردچوبه

ادامه مطلب
مواد لازم:میگو دریاییپیاز
گوجهسیب زمینیکرهروغنادویهابتدا میگوها را آغشته به ادویه زردچوبه، نمک، فلفل سیاه کنید سپس آن را به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم دار شوند.پس از 2 ساعت که میگوها طعم دار شدند، ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کنید. ماهیتابه را روی اجاق با دمای متوسط قرار دهید.روغن را در ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود. سیب زمینی را سرخ کنید و پس از پخته شدن آن را در ظرفی قرار دهید.روغن را از ماهیتابه خارج کنید. کرده را در

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها